18 Ιουλίου 2018

International matchmaking


International matchmakingΟι ομογενείς είναι μια κατηγορία ανθρώπων που αναζήτησαν καλύτερες συνθήκες ζωής σε μια άλλη χώρα άλλα έχουν βαθιά μέσα τους ριζωμένο το ελληνικό πνεύμα. Αγαπούν την Ελλάδα και θέλουν να διατηρήσουν αλλά και να αναπαράγουν το ελληνικό ιδεώδες, τα ήθη, τα εθιμα, την κουλτούρα και τον πολιτισμό της χώρας στις επόμενες γενιές.
Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται από  τα στοιχεία της παγκόσμιας έρευνας που διενήργησε η εταιρεία Kapa Research σε συνεργασία με το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Χάρβαντ των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, περισσότεροι από οκτώ στους δέκα Έλληνες ομογενείς (ποσοστό 82%) δηλώνουν περήφανοι για την εθνική τους καταγωγή και ταυτότητα, ενώ το 85% των ερωτηθέντων απαντά θετικά στη φράση «Έχει βαθύτερο νόημα για μένα το γεγονός ότι ανήκω στον Ελληνισμό».
Η ανάγκη για την έκφραση του ελληνισμού από τους ομογενείς γνωστοποιείται και μέσω της επιθυμίας που έχουν για την εξεύρεση κάποιου αντίστοιχα ελληνικής εθνικότητας σύντροφο.
Τα γραφεία Πάππας που έχουν δραστηριότητα σε παγκόσμιο επίπεδο συμβάλλουν στην δημιουργία οικογενειών μεταξύ των ελλήνων και κατ’ επέκταση στην διατήρηση της πολιτιστικής ταυτότητας.
Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό σε όμορφες πόλεις όπως το Λος Αντζελες, η Γενεύη, η Μελβούρνη, η Νέα Ορλεάνη, το Λονδίνο κ.α που έχουν καλές συνθήκες ζωής, ταυτόχρονα όμως είναι πολύ όμορφα, έχουν απευθυνθεί στα γραφεία μας με σκοπό να παντρευτούν κάποιον με την ίδια (ελληνική) νοοτροπία.
Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι πολλοί ομογενείς θέλουν το καλοκαίρι να το περνούν στην Ελλάδα. Προτιμούν να κάνουν τις διακοπές τους στην πατρίδα τους ώστε να γευτούν την ελληνική κουζίνα, να απολαύσουν τον καυτό ήλιο και να κολυμπήσουν στα καταγάλανα νερά, να χορέψουν παραδοσιακούς χορούς και να δουν τις οικογένειες τους. Βέβαια όταν όλα αυτά συνδυάζονται με το ιδανικό ταίρι είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί στην προσωπική ζωή του ατόμου. Ο έρωτας και η συντροφικότητα έχουν κυρίαρχο ρόλο στους ανθρώπους.\

Ξένης υπηκοότητας/ εθνικότητας

Τα γραφεία Πάππας φυσικά βρίσκουν τον ιδανικό σύντροφο αντίστοιχα και τους ανθρώπους ξένης εθνικότητας. Διαθέτουμε μέλη ποικίλων εθνικοτήτων που αναζητούν σοβαρή και ποιοτική γνωριμία με φυσική εξέλιξη τον γάμο η την συμβίωση.
Τα γραφεία ΠΑΠΠΑΣ, πάνω απ’ όλα έχουν ανθρωποκεντρική προσέγγιση και κάνουν εκλεκτές γνωριμίες ανεξαρτήτου εθνικότητας. Είμαστε ένθερμοι υποστηρικτές της οικογένειας, της ποιοτικής συντροφικότητας και του να γίνονται οι άνθρωποι ευτυχισμένοι.
Είναι σημαντικό βήμα να συνειδητοποιήσουμε τι μας κάνει ευτυχισμένους και μας δίνει πληρότητα, εμάς προσωπικά και να το επιδιώξουμε.  

Νίκη Σκούρτα, 
Κοινωνιολόγος


Δεν υπάρχουν σχόλια: