3 Ιανουαρίου 2020

ΝΕΟ ΕΤΟΣ, ΝΕΑ ΑΡΧΗ



Μια ακόμη χρονιά έφτασε στο τέλος της και μέσα μας, συνειδητά ή ασυνείδητα, υπάρχει η διάθεση για έναν απολογισμό και η ανάγκη να προσπαθήσουμε για μια νέα, καλύτερη αρχή με την έλευση του νέου έτους.
Αρχικά, σκεφτείτε όλα όσα πετύχατε τη χρονιά που πέρασε και όλα τα νέα δεδομένα στη ζωή σας. Τις αλλαγές που τολμήσατε, τις επιτυχίες σας, τα οφέλη που αποκομίσατε. Ποιες ενέργειες σας οδήγησαν σε αυτά; Ποιες αλλαγές στη σκέψη, τη νοοτροπία και τη συμπεριφορά σας έκαναν καλό; Πώς θα μπορούσε να συνεχιστούν οι επιτυχίες και τα οφέλη αυτά και τι μπορείτε να κάνετε εσείς για αυτό;
Έπειτα εντοπίστε και τα αρνητικά και αναλάβετε τις ευθύνες σας και δράση για να είναι η νέα χρονιά καλύτερη από την προηγούμενη. Ποιοι ήταν οι στόχοι που δεν επιτύχατε, τι δεν καταφέρατε; Ποιες εκκρεμότητες μεταφέρονται για το νέο έτος; Τι κάνατε λάθος; Ποιες λάθος επιλογές ήταν τροχοπέδη στην εξέλιξή σας; Τι δε σας βοηθάει στη σκέψη, τη νοοτροπία και τη συμπεριφορά σας;
Σε όποια φάση κι αν είστε και ότι κι αν σας λείπει στη ζωή ποτέ δεν είναι αργά να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη και να είστε ευτυχισμένοι. Βγάλτε όσο μπορείτε τον αρνητισμό και προσπαθήστε να την αλλάξετε. Βάλτε προτεραιότητες και οργανώστε το σχέδιο για μια καλύτερη ζωή. Διορθώστε τα κακώς κείμενα και αρχίστε ξανά να γράφετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Είναι στο χέρι σας να γίνει καλύτερη η ζωή σας.
Με το νέο έτος, γυρίστε σελίδα όχι μόνο στο ημερολόγιό σας, αλλά και στη ζωή σας. Όσον αφορά την προσωπική σας ζωή, η οποία είναι ο πιο σημαντικός τομέας για να είστε καλά και χαρούμενοι, αν είστε μόνοι και σας λείπει η αγάπη και η συντροφικότητα αφήστε τη στα έμπειρα και εξειδικευμένα χέρια των γραφείων Πάππας. Σύντομα η ευτυχία και η αγάπη θα σας χτυπήσουν την πόρτα, αρκεί να χτυπήσετε κι εσείς την πόρτα των γραφείων Πάππας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: